Verbazing bij PEC Zwolle en Feyenoord: Het was een onzinbericht
Nijkamp rekent op professionaliteit Hahn

Verbazing bij PEC Zwolle en Feyenoord: "Het was een onzinbericht"

13-05-2015 19:39

Gerard Nijkamp, de technisch directeur van PEC Zwolle, heeft verbaasd gereageerd op de berichtgevingen dat Warner Hahn komend seizoen zo goed als zeker terugkeert bij Feyenoord. Onzin, zo luidt zijn reactie.

Hahn wordt dit seizoen door Feyenoord verhuurd aan PEC, waar hij zich uitstekend heeft ontwikkeld. Diverse media meldden deze week dat de doelman komende zomer weer terugkeert in Rotterdam-Zuid, om daar de concurrentiestrijd aan te gaan met Kenneth Vermeer. Feyenoord en PEC weigerden daarop te reageren.

"Ik denk dat dat genoeg zegt'', aldus Nijkamp tegen FOX Sports. ''Het was een onzin-bericht. Vandaar dat ik, en ook Warner zelf, er niet op reageerde." Komend weekend staan beide ploegen op de laatste speelronde tegenover elkaar. Waar PEC is uitgevoetbald, moet Feyenoord winnen om de derde plaats in de Eredivisie veilig te stellen.

Hahn kan daarbij een belangrijke rol vervullen voor zijn eigenlijke werkgever, maar Nijkamp weet zeker dat de doelman zich niet gek laat maken. "Warner zal gewoon volle bak gaan tegen Feyenoord. Die wil natuurlijk laten zien dat hij enorm gegroeid is dit seizoen. Dat was ook de bedoeling van de uitleen, dat hij ervaring zou opdoen. Dat is gelukt en het is bekend dat we hem heel graag opnieuw willen huren."