PSV komt met contractnieuws: 'kind van de club' tekent bij tot 2018
Koch langer in dienst van PSV

PSV komt met contractnieuws: 'kind van de club' tekent bij tot 2018

21-05-2015 17:33
1

PSV heeft donderdag het contract van Menno Koch opengebroken en verlengd. De verdediger is nu tot de zomer van 2018 verbonden aan de club uit Eindhoven.

Via de officiële kanalen maakte PSV de contractverlenging donderdagmiddag wereldkundig. Met de verlenging anticipeert PSV mogelijk op de onzekerheid in de achterhoede. Het is namelijk nog maar de vraag of Karim Rekik en Nicolas Isimat-Mirin de komende seizoenen in de Lichtstad spelen.

Koch kijkt ongetwijfeld met gemengde gevoelens terug op dit seizoen. Voor de winterstop speelde hij zijn wedstrijden vooral bij Jong PSV. Daarna vertrok hij op huurbasis naar NAC Breda. Hoewel bij die club wel aan spelen toekwam, raakte hij er geblesseerd aan zijn kruisband. De twintigjarige verdediger herstelt op dit moment van die kwetsuur. Rond de winterstop hoopt hij weer fit te zijn.

Marcel Brands, technisch directeur van PSV, is blij met het contractnieuws. "We hadden al overeenstemming met hem voordat dat zijn blessure ontstond, maar we hebben geen moment getwijfeld om dat op een of andere manier weer in te trekken. Zo'n jongen verdient op dat moment alle steun en ik ben er van overtuigd dat Menno sterker terug zal komen."