Bacuna spreekt over 'beestachtige' ploeggenoot bij Villa: Hij is zo schattig
De finale van de FA Cup is zaterdag

Bacuna spreekt over 'beestachtige' ploeggenoot bij Villa: "Hij is zo schattig"

28-05-2015 10:21

Aston Villa mag zaterdag proberen om voor het eerst sinds 1957 weer eens de FA Cup te winnen. Tegenstander is Arsenal en de Londense ploeg kijkt vooral naar Christian Benteke. De Belgische spits is volgens een Nederlandse teamgenoot een beest op het veld.

Leandro Bacuna en Benteke zijn zeer goede vrienden sinds het tweetal samenspeelt bij de club uit Birmingham. In het veld oogt Benteke volgens de voormalig speler van FC Groningen groot, sterk en beangstigend, maar daarbuiten is het een 'hele lieve man'. Bacuna spreekt vol lof over zijn ploeggenoot. "Hij is een geweldig persoon. Zelfs mijn vriendin vraagt me soms: 'Kun jij niet net zo lief zijn als hem?' Dat is zo grappig aan hem, hij is zo schattig", zegt Bacuna tegen The Daily Mail.

Bacuna kan de derde telg van de familie worden die dit seizoen de nationale beker wint. Juninho Bacuna won in Nederland de KNVB Beker met FC Groningen en Johnsen Bacuna pakte de beker voor amateurs met Harkemase Boys. "Ik moet er nu dus wel een hattrick van maken. Er is totaal geen druk!", grapt Bacuna tegen de Engelse boulevardkrant.