PSV ziet verhuurde doelman snel terugkeren uit Spanje en wacht keepersprobleem
Verhuurde doelman keert terug naar Eindhoven

PSV ziet verhuurde doelman snel terugkeren uit Spanje en wacht keepersprobleem

28-05-2015 17:24
7

Przemyslaw Tyton keert waarschijnlijk zeer snel terug bij PSV. De doelman, die afgelopen seizoen door de Eindhovenaren werd verhuurd aan het Spaanse Elche, ziet de koopoptie die de Spanjaarden bedongen hadden, waarschijnlijk niet gelicht worden.

Elche moet voor 1 juni aan PSV laten weten of de club hem wil overnemen. De Spaanse club handhaafde zich in de Primera División, maar kampt met financiële problemen. Daardoor is de kans groot dat Tyton terugkeert naar PSV, meldt het Eindhovens Dagblad. De doelman kijkt op dit moment de situatie aan. Bij PSV hoeft hij niet te rekenen op een kans nu Jeroen Zoet en Remko Pasveer al onder contract staan.

Het PSV-contract van de 28-jarige Tyton loopt nog een seizoen door. Voor ongeveer 2,5 miljoen euro kwam hij in 2011 naar PSV, waar hij mede door zwaar blessureleed en een pijnlijke wissel onder Dick Advocaat (hij gaf de voorkeur aan Boy Waterman, red.) een weinig gelukkig verblijf kende. PSV haalde bij FC Oss ook al de jonge doelman Luuk Koopmans op.