'Koeman vindt alternatief voor Clasie in Barcelona; ruim tien miljoen euro gevraagd'
Engelse media melden interesse Koeman in Barça-speler

'Koeman vindt alternatief voor Clasie in Barcelona; ruim tien miljoen euro gevraagd'

07-06-2015 14:48
4

Southampton-manager Ronald Koeman heeft Alexandre Song van FC Barcelona op het oog. De middenvelder mag van de Catalanen vertrekken voor een bedrag van ongeveer 10,8 miljoen euro. Daarmee is hij een prima alternatief voor Feyenoorder Jordy Clasie.

Koeman liet in een eerder stadium al weten dat hij geïnteresseerd is in Clasie. De vraagprijs van Feyenoord zou torenhoog liggen en Southampton afschrikken. Volgens The People zijn The Saints daarom doorgeschakeld en terechtgekomen bij Song. Hij wordt gezien als vervanger van Morgan Schneiderlin. De Fransman vertrekt zo goed als zeker.

De 27-jarige Song heeft bij Barça nog een contract voor een jaar en speelde het voorbije seizoen op huurbasis voor West Ham United, ook een Premier League-club. Daar blonk hij uit en werd Song zelfs een publiekslieveling. Engelse media denken dat Song een perfecte partner is voor Victor Wanyama, de beer van een middenvelder die al bij Southampton speelt. Desondanks denken Koeman en consorten dat de vraagprijs nog te hoog is.