'PSV wilde oud-aanvaller van Willem II halen als vervanger van Jozefzoon'
PSV wilde vervanger voor Jozefzoon

'PSV wilde oud-aanvaller van Willem II halen als vervanger van Jozefzoon'

11-06-2015 15:29
6

Virgil Misidjan speelde afgelopen seizoen tegen onder meer Real Madrid en Liverpool. De Tilburger voetbalt bij Ludogorets Razgrad in de Bulgaarse competitie en nam het in de Champions League op tegen de Spaanse grootmacht, maar bijna had hij voor PSV gespeeld.

Voetbal International schrijft dat de Eindhovense ploeg de aanvaller afgelopen zomer wilde halen als vervanger van de geblesseerde Florian Jozefzoon. Hij bleef echter bij de Bulgaarse ploeg en speelde in de Champions League. "Voor iemand die tot dan toe alleen tegen Real Madrid op de Playstation speelde, is het heel wat opeens in Bernabéu (het stadion van Real, red.) te staan."

Wedden

Meer odds

Tegen de Spanjaarden kon Ludogorets geen potten breken. Na afloop van de wedstrijden tegen Real was het de vraag wie het shirtje van sterspeler Cristiano Ronaldo mocht hebben. "Natuurlijk had ik die graag gehad", zegt Misidjan eerlijk. "Maar ik vond het niet echt professioneel overkomen erom te gaan bedelen bij de kleedkamer. Je speelt tenslotte zelf óók Champions League, hè."