Succestrainer tekent bij, Arsenal-flop moet team van Sneijder en co versterken
Galatasaray werd kampioen en legde beslag op de beker

Succestrainer tekent bij, Arsenal-flop moet team van Sneijder en co versterken

13-06-2015 17:50

Hamza Hamzaoglu staat sinds december aan het roer van Galatasaray en maakte dusdanig veel indruk dat hij een contractverlenging kreeg. De 45-jarige coach staat tot de zomer van 2018 onder contract bij de club uit Istanbul.

Cesare Prandelli werd op straat gezet, maar de aanstelling van Hamzaoglu bleek een gouden zet. De club van Wesley Sneijder veroverde de Turkse landstitel en daarnaast werd ook de beker veroverd. Eerder was Hamzaoglu werkzaam als onder meer assistent-trainer van het nationale elftal van Turkije.

Wedden

Meer odds

Hamzaoglu hoopt volgend jaar een beroep te kunnen doen op Lukas Podolski. De Duitser staat momenteel nog onder contract bij Arsenal, maar in Londen lijkt hij zich te bevinden op een doodlopend spoor. De afgelopen maanden werd hij verhuurd aan Internazionale, maar ook dat bracht niet het gewenste effect.

Galatasaray moet zijn carrière van nieuwe impulsen voorzien. "Hij en André-Pierre Gignac (Olympique Marseille, red.) staan op ons verlanglijstje", bevestigt de trainer tegenover NTV Sport. "Al hebben we de gesprekken nog niet geopend."