NAC brengt verdediging op peil en beschikt over een 'Eredivisie-duo'

NAC brengt verdediging op peil en beschikt over een 'Eredivisie-duo'

Gepubliceerd: dinsdag 16 juni 2015 om 14:45di 16-06-2015 om 14:45

NAC Breda heeft zich definitief verzekerd van de komst van Michael Dingsdag. Dat stemt Robert Maaskant, trainer en technisch manager van de Bredase club, meer dan tevreden. 

Dingsdag komt over van het Zwitserse Grasshoppers en tekent voor twee seizoenen bij NAC, wanneer de medische keuring geen problemen aan het licht brengt. "We zijn heel blij met Michael", vertelt Maaskant aan Voetbal International. De coach zag eerder ook al Luis Pedro overkomen van FC Emmen. "Ik durf gerust te zeggen dat we met deze twee jongens achterin een Eredivisie-duo hebben staan als centraal blok. Dat stemt me bijzonder tevreden."

Maaskant verwacht dat hij zijn huidige selectie redelijk intact kan houden. "Natuurlijk moet alles nog een beetje op gang komen, maar vergeet niet dat we een aardige selectie hebben staan. Voor de jongens voor wie belangstelling is, zoals Adnane Tighadouini en Mats Seuntjens, is vooralsnog geen concreet bod binnen gekomen. En het liefst hou ik ze ook in Breda. Ze zijn voor ons geweldige spelers."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws