De Tien: Nederlandse toppers die een gezichtsbehandeling verdienen in FIFA 16

De Tien: Nederlandse toppers die een gezichtsbehandeling verdienen in FIFA 16

25-06-2015 10:10
4

FIFA 16 komt eraan, een mooie gelegenheid om EA een handje op weg te helpen met het ontwikkelen van de footy. Voor de ultieme ervaring willen we natuurlijk dat de Nederlandse spelers zo realistisch mogelijk overkomen. Onderstaand tien gezichten die in FIFA 16 beter moeten zijn. De screenshots zijn afkomstig van FIFA 15.

10. Jetro Willems (PSV)
Als assistkoning van de Eredivisie mag EA wel wat veranderen aan het gezicht van Willems. De beste man hieronder komt niet eens in de buurt van het gelaat van de linksback.

9. Georginio Wijnaldum (PSV)
Wie is dit nou? Blijkbaar de aanvoerder van PSV, en dus Wijnaldum. Anders hadden we het toch echt niet kunnen weten.

8. Jasper Cillessen (Ajax)
Als eerste doelman van het Nederlands elftal en Ajax verdient het gezicht van Cillessen zeker een update. Het kapsel lijkt in ieder geval al wel iets meer op 'the real deal'. 

7. Quincy Promes (Spartak Moskou)
Promes groeide in 2015 uit tot de topscorer van de Premjer-Liga en wordt gelinkt aan grote Europese clubs als Atlético Madrid, Paris Saint-Germain en Newcastle United. Dan kan dit virtuele gezicht toch niet meer?

6. Bruno Martins Indi (FC Porto)
Alleen al door zijn uitpuilende ogen op het WK verdient Martins Indi een speciale virtuele gezichtsbehandeling. De verdediger maakte daarnaast een mooie transfer van Feyenoord naar FC Porto en schopte het tot 22 basisoptredens in de Primeira Liga. De lach lijkt er al meer op.

5. Stefan de Vrij (SS Lazio)
Lijkt niet echt hè? Zonder de naam had je waarschijnlijk niet geraden dat de speler hieronder De Vrij moet voorstellen. De centrale verdediger kende een uitstekend eerste seizoen bij Lazio, maar moet het in FIFA vooralsnog stellen met een vreemd pruilend lipje.

4. Daryl Janmaat (Newcastle United)
Het haar komt al in de buurt, maar voor de rest mag Janmaat nog wel wat worden aangepast. Of is dit Daley Blind in een shirt van Newcastle?

3. Daley Blind (Manchester United)
Als publiekslieveling op Old Trafford kan EA Blind simpelweg niet negeren. Misschien neemt EA ook wel dat staartje van Blind mee in de ontwikkeling.

  

2. Arjen Robben (Bayern München)
Robben staat al jaren bekend als een van de beste voetballers ter wereld. Toch lijkt EA het maar niet voor elkaar te krijgen om de buitenspeler zijn echte kenmerkende gezicht te geven.

1. Memphis Depay (Manchester United)
Depay was dit seizoen de belangrijkste speler bij PSV en verdiende een transfer naar Manchester United. Het moge duidelijk zijn dat de international een iets ander gezicht mag krijgen.

Welke speler verdient volgens jou echt een makeover in FIFA 16?