Alternatief denkt niet aan PSV: Ook al stoot ik me steeds aan dezelfde steen
"Ik ben door hard werken overal geslaagd"

Alternatief denkt niet aan PSV: "Ook al stoot ik me steeds aan dezelfde steen"

20-06-2015 13:08
1

De zoektocht van PSV naar een complete verdediging verloopt met horten en stoten en dus komt Diego Reyes wellicht weer in beeld. De Mexicaan van FC Porto zit met zijn gedachten echter niet in Eindhoven.

PSV hoopt op Karim Rekik en Nicolas Isimat-Mirin, maar de kans is groot dat één van de twee niet gaat tekenen. De 22-jarige Reyes geldt al langer als alternatief voor het tweetal en werd onlangs nog aangeboden door zijn club Porto, dat hem het liefst wil verhuren.

Wedden

Meer odds

Reyes is echter vastbesloten te slagen in Portugal. "Als kind droomde ik van voetballen in Europa. Ik heb in mijn eerste twee jaar een aantal tegenslagen gehad, maar dat is niet slecht. Ik ben door hard werken overal geslaagd en dat zal nu niet anders zijn", vertelt de mandekker aan O Jogo.

"Ik ben blij met Porto en de manier waarop ik me manifesteer. De laatste jaren heb ik veel geleerd en ik kan gerust stellen dat ik een betere voetballer én beter mens ben geworden. Ik zal mijn dromen en verwachtingen waarmaken, ook al stoot ik me telkens aan dezelfde steen", besluit Reyes.