'Krul, Janmaat, Anita en De Jong zien grote naam in verte aankomen'

'Krul, Janmaat, Anita en De Jong zien grote naam in verte aankomen'

21-06-2015 20:45
3

Tim Krul, Daryl Janmaat, Vurnon Anita en Siem de Jong kunnen zich opmaken voor de komst van een grote naam. Ashley Cole kan naar Newcastle United.

Cole heeft net zijn debuutjaar in Italië achter de rug, maar is niet helemaal tevreden. In dienst van AS Roma kan de linksback immers niet rekenen op een basisplaats en dus is hij genoodzaakt om zich heen te kijken. Newcastle is bereid hem op 34-jarige leeftijd een laatste kans te geven.

Dat meldt de Daily Star zondag. Newcastle heeft het eerste gesprek met Cole inmiddels achter de rug. De laatste tijd wordt de oud-international ook regelmatig in verband gebracht met een overstap naar de Verenigde Staten, maar een terugkeer naar de Premier League zou hem meer trekken.

Cole kan de problemen in de Newcastle-verdediging flink verlichten. Aan de rechterkant heeft Steve McClaren, sinds kort aan het roer op St. James' Park, weinig te klagen met Daryl Janmaat, maar afgelopen seizoen bleek het centrum en linkerkant van de defensie te wankel. Dat resulteerde bijna in degradatie.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s