Mooie woorden over Go Ahead: 'Dit gaat een hele lastige klus worden'
Europa League-tegenstander onderschat Go Ahead zeker niet

Mooie woorden over Go Ahead: 'Dit gaat een hele lastige klus worden'

22-06-2015 16:20
6

Hoewel Go Ahead Eagles gedegradeerd is naar de Jupiler League, heeft Ferencvaros-trainer Thomas Doll een hoge pet op van de Deventenaren. Dat zegt hij nadat beide ploegen aan elkaar werden gekoppeld in de Europa League.

Go Ahead en Ferencvaros treffen elkaar op 2 en 9 juli. "Go Ahead speelde vorig seizoen sterk in de Eredivisie", citeert Voetbal International Doll. "Als je dat in ogenschouw neemt, is het niet zo heel relevant dat de club gedegradeerd is. Ik denk dat het een hele lastige klus gaat worden, maar we kijken ernaar uit."

Go Ahead lijkt in ieder geval geen ingespeelde ploeg te treffen in de eerste voorronde van de Europa League. "We hebben een aantal nieuwe spelers en het is moeilijk om hen in de selectie te integreren als je al zo snel wedstrijden moet spelen. Ook komen veel spelers nu pas terug van vakantie. Die kunnen last hebben van kleine pijntjes of blessures", aldus Doll.

Het dubbele treffen start op 2 juli in Emmen. Vanwege de verbouwing aan de Adelaarshorst kan er niet in Deventer gespeeld worden. Bij de uitwedstrijd in Hongarije zijn geen fans welkom vanwege een straf voor Ferencvaros.