Lukoki verlaat gesprek met Champions League-deelnemer met brede glimlach
'Wordt vervolgd!'

Lukoki verlaat gesprek met Champions League-deelnemer met brede glimlach

24-06-2015 13:25
5

Jody Lukoki is op weg naar de uitgang bij PEC Zwolle. De nummer zes van het afgelopen Eredivisie-seizoen verliest de rechtsbuiten naar alle waarschijnlijkheid aan Ludogorets.

De Bulgaarse kampioen meldde zich onlangs met een 'bedrag van zes nullen' bij PEC, dat Lukoki vervolgens groen licht gaf om op gesprek te gaan. Dat is inmiddels gebeurd. Chiel Dekker, de zaakwaarnemer van Lukoki, twitterde woensdagmiddag een foto van hem en zijn cliënt vanuit de hoofdstad van Bulgarije.

Wedden

Meer odds

'We verlaten Sofia na een goed gesprek met Ludogorets. Wordt vervolgd!', laat Dekker weten. De kans lijkt daardoor groot dat Lukoki volgend seizoen in de Bulgaarse competitie speelt. Ook de Champions League is een mogelijkheid.

Ludogorets kroonde zich een maand geleden immers tot kampioen van Bulgarije en is daardoor geplaatst voor de voorronde van het miljoenenbal. De topclub, waar met Virgil Misidjan al een Nederlander onder contract staat, haalde afgelopen seizoen de groepsfase en maakte indruk in de duels met Real Madrid, Liverpool en FC Basel.