'Koeman ziet bod op verdediger geaccepteerd worden en schrijft 17,5 miljoen bij'
Transfer van verdediger dichtbij

'Koeman ziet bod op verdediger geaccepteerd worden en schrijft 17,5 miljoen bij'

25-06-2015 13:56

Ronald Koeman moet nu toch echt rekening gaan houden met een vertrek van Nathaniel Clyne. Liverpool deed donderdagochtend een nieuw bod en de trainer zag die aanbieding door de clubleiding van Southampton geaccepteerd worden.

The Daily Mail meldt dat een verbeterd bod van 17,5 miljoen euro door de club als voldoende wordt beschouwd en dat de verdediger nu zelf nog rond moet zien te komen met Liverpool. De international van Engeland kan een vijfjarig contract tekenen bij The Reds. De verwachting is dat Clyne volgende week terugkeert van zijn vakantie in Amerika en de medische keuring ondergaat.

Southampton hoopte zelf op een bedrag dat dichter in de buurt lag van twintig miljoen euro, maar is toch overstag gegaan. De 17,5 miljoen euro waar de club ja tegen zou hebben gezegd, bestaat uit een transfersom van ruim 14,5 miljoen euro. De rest van het bedrag zijn aanvullende bonussen.

Clyne kan in Liverpool de tweede aanwinst in korte tijd worden. Woensdag legden de Engelsen al Roberto Firmino vast. Hij komt voor veertig miljoen euro over van de Duitse club TSG 1899 Hoffenheim.