Spaanse sportkrant 'dreigt' bij Van Gaal: 'Balend Real schakelt over naar Duitser'

Spaanse sportkrant 'dreigt' bij Van Gaal: 'Balend Real schakelt over naar Duitser'

27-06-2015 13:35
2

Real Madrid hoopte afgelopen week de overstap van Manchester United-goalie David de Gea af te ronden. Dat lukte niet. Nu zijn de Madrilenen de transfersoap rond de doelman beu aan het raken, zo schrijft sportkrant Marca. 

Madrid kreeg van United te horen dat de Engelsen denken aan een transfersom die véél hoger ligt dan eerder verwacht. The Red Devils willen minimaal veertig miljoen euro voor De Gea. Een alternatief is een ruildeal met Sergio Ramos en/of Karim Benzema. Daar heeft Real geen trek in. Nu schijnt De Koninlijke een telefoontje te hebben gepleegd naar Leverkusen om te informeren naar Bernd Leno. 

De 23-jarige keeper is al enkele seizoenen een vaste waarde bij Bayer Leverkusen en stond eerder in de belangstelling van onder meer Manchester United (!) en Arsenal. Een deal sluiten met de Duitsers zou relatief simpel zijn, zo weet Marca. Leno heeft namelijk een vastgestelde afkoopclausule in zijn contract staan. Voor achttien miljoen euro is de sluitpost af te halen bij de nummer vier van de Bundesliga. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s