'Nieuwste aanwinst van PSV snel gepresenteerd; akkoord tussen alle partijen'
PSV blijft druk op transfermarkt

'Nieuwste aanwinst van PSV snel gepresenteerd; akkoord tussen alle partijen'

29-06-2015 08:08
3

De opvolger van Memphis Depay staat klaar bij PSV. De kampioen van Nederland wil Maxime Lestienne graag zo snel mogelijk presenteren als nieuwe aanwinst, zo meldt het Eindhovens Dagblad.

De verwachting is dat Lestienne, een huurling van Al Arabi uit Qatar, nog deze week wordt gepresenteerd in Eindhoven. Vorig seizoen nam Al Arabi hem voor tien miljoen euro over van Club Brugge. Afgelopen seizoen verhuurde de club uit Qatar de Belg aan het Italiaanse Genoa.

Inmiddels is duidelijk dat er een akkoord is bereikt tussen PSV en Al Arabi. Ook met de speler zijn de Eindhovenaren er nu uit. Lestienne wil graag voor PSV uitkomen en wordt in diverse media betiteld als opvolger van Depay, die voor een duizelingwekkend bedrag een toptransfer naar Manchester United maakte.

PSV kan Lestienne 'slechts' voor één seizoen huren en heeft naar verluidt een optie tot koop op de flankaanvaller. In de tussentijd blijft PSV ook bezig met de Uruguayaan Gaston Pereiro. De club wil deze week duidelijkheid, anders schakelen de Brabanders door naar Steven Berghuis van AZ.