'Nederlander met 'rare wensen' mist Duitsland en kan naar Turkse top'

'Nederlander met 'rare wensen' mist Duitsland en kan naar Turkse top'

Gepubliceerd: dinsdag 30 juni 2015 om 13:25di 30-06-2015 om 13:25

Douglas gaat in de zomer vertrekken bij Dinamo Moskou. De plek van bestemming is echter nog onduidelijk, met een groot aantal geïnteresseerde clubs.

Douglas leek aanvankelijk op weg naar 1. FC Köln, maar de Duitse club komt er niet uit met de verdediger, die 'rare wensen' zou hebben. Inmiddels lijkt een transfer naar een andere club waarschijnlijker. In Turkije hebben twee clubs hun belangstelling voor de Nederlandse Braziliaan officieel kenbaar gemaakt.

Trabzonspor én Besiktas zitten op het vinkentouw, meldt Sabah dinsdag. De 27-jarige Douglas heeft in Moskou een contract tot de zomer van 2016 en moet dus een geldbedrag opleveren. Naar het schijnt verlangt Dinamo tussen de twee en drie miljoen euro.

De bal ligt nu bij Douglas. Hij kan tekenen bij zowel Trabzonspor als Besiktas, maar alleen eerstgenoemde club kan hem een basisplek garanderen. Trabzonspor voelt naar het schijnt ook meer urgentie om de transfer zo snel mogelijk af te ronden.

Een eventuele transfer van Douglas zou FC Twente goed uitkomen. De noodlijdende club uit Enschede bedong bij de deal met Dinamo Moskou in 2013 een doorverkooppercentage.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws