'Groeibriljant van degradant wil in Nederland blijven; Utrecht moet verkopen'
Utrecht moet eerst handelen

'Groeibriljant van degradant wil in Nederland blijven; Utrecht moet verkopen'

01-07-2015 12:44
1

Deniz Türüc wil zijn carrière graag vervolgen in Nederland en niet in het buitenland. Dat meldt RTV Oost. De groeibriljant van degradant Go Ahead Eagles staat in de belangstelling van veel clubs.

Het lijstje met clubs geraakt steeds voller, nu Turkse en Duitse clubs interesse hebben getoond in Türüc. Vanuit Nederland is er interesse van FC Groningen, FC Utrecht en sc Heerenveen. De Domstedelingen moeten echter eerst verkopen, voordat Türüc gehaald kan worden.

Eagles dreigt zo na Sjoerd Overgoor, die naar SC Cambuur ging, ook een tweede middenvelder te verliezen. Overigens is de club daar niet rouwig om, aangezien er nu nog geld kan worden verdiend aan de middenvelder met Turkse roots.

Galatasaray uit Turkije toonde in het verleden al aan dat het Türüc hoog heeft zitten. Of hij nog steeds in beeld is, is de vraag. Aanvankelijk werd gedacht dat de creatieveling een stap naar het buitenland liever maakte dan een transfer binnen Nederland, maar volgens het regionale medium wil Türüc dus liever in Nederland blijven.