'Chileense vechtersbazen vallen familie van Messi aan tijdens eindstrijd'

'Chileense vechtersbazen vallen familie van Messi aan tijdens eindstrijd'

Gepubliceerd: zondag 5 juli 2015 om 09:48zo 05-07-2015 om 09:48

Familieleden van Lionel Messi zijn zaterdag tijdens de finale van de Copa America aangevallen door Chileense fans, zo melden diverse buitenlands media daags na de eindstrijd die in het voordeel van Chili uitviel.

Diverse Chileense supporters zochten tijdens de eerste helft van de finale de confrontatie met de familieleden van Messi. Na een felle woordenwisseling, waarbij de fans uit Chili Messi en consorten verbaal onheus bejegenden, konden de Chilenen zich niet meer beheersen en viel er een klap. De 28-jarige broer van Messi, Rodgrigo, was het slachtoffer van een boze fan.

Nadien besloten de familieleden van Messi voor hun eigen veiligheid een televisiecabine op te zoeken. Het incident had net voor de rust plaats. De familie van Sergio Aguero werd eveneens beledigd. In de eerste helft was Messi zelf ook al het slachtoffer van Chileense 'woede'. Gary Medel trapte de Argentijn in het middenrif, maar kreeg geen rode kaart. Chili won na strafschoppen van Argentinië, daar twee Argentijnen hun 'pingel' niet wisten te verzilveren.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws