Eredivisionist jaagt op spitsen: 'Excelsior-topscorer en Armenteros in vizier'
Havenaar voornaamste kandidaat

Eredivisionist jaagt op spitsen: 'Excelsior-topscorer en Armenteros in vizier'

05-07-2015 15:21
3

ADO Den Haag raakte deze week Mike van Duinen kwijt aan Fortuna Düsseldorf en Michiel Kramer vertrok naar Baniyas in Abu Dhabi. De Haagse club is nu naarstig op jacht naar een nieuwe aanvalsleider.

De voornaamste kandidaat is Mike Havenaar. Maar ook de 25-jarige Tom van Weert, die vorig seizoen in dienst van Excelsior goed was voor dertien treffers, staat hoog op het lijstje. Andere kandidaten luisteren naar de naam Mitchell te Vrede (Feyenoord) en Samuel Armenteros (Willem II).

Daarnaast hoopt trainer Henk Fraser op nog een middenvelder en een linker centrale verdediger. "Als je ambitie hebt om in het linkerrijtje te voetballen is vijf extra spelers wel het minste. Mike kennen we, ik denk zelfs dat hij nog beter kan worden dan in zijn tijd bij Vitesse."

Momenteel is de Braziliaanse middenvelder Ayrton Pinheiro Vitor op proef. Zijn stage wordt verlengd tot aankomende woensdag. "Hij deed het tegen Laakkwartier (12-1 winst, red.) prima, maar eerlijk gezegd had ik zelf nog wel mee gekund. Dus wil ik hem woensdag tegen Scheveningen zien."