Nederlandse spits en voormalige ster van Twente besproken: 'Mijn woord beslissend'

Nederlandse spits en voormalige ster van Twente besproken: 'Mijn woord beslissend'

Gepubliceerd: maandag 6 juli 2015 om 07:33ma 06-07-2015 om 07:33

De nieuwe coach van Sporting Portugal, Jorge Jesus, deed voor zijn komst al heel wat stof opwaaien door de pikante overstap van Benfica. Inmiddels lijkt hij met beide voeten op de grond te staan en spreekt hij over Ricky van Wolfswinkel.

Van Wolfswinkel, onder contract bij Norwich City, wordt in verband gebracht met een terugkeer naar Sporting, waar hij twee goede seizoenen kende. Hij scoorde in totaal 28 keer in competitieverband en speelde 55 competitieduels, een prima gemiddelde.

"Wat betreft Ricky is het puur speculeren", benadrukt Jesus in gesprek met O Jogo. "Het is natuurlijk duidelijk dat hij het goed heeft gedaan bij Sporting, ook topscorer werd en voor een mooi bedrag een transfer maakte. Maar goed, onze prioriteit ligt voorin."

Ook Bryan Ruiz wordt hevig gelinkt aan de Portugese topclub. "Dat is een dossier van de voorzitter, Bruno Carvalho. Er vonden al onderhandelingen plaats, voordat ik hier kwam. Natuurlijk is mijn woord hier wel beslissend in, dat is overal het geval", besluit Jesus.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws