Update: beoogde aanwinst maakt PSV-transfer zelf al bekend
PSV blijft actief

Update: beoogde aanwinst maakt PSV-transfer zelf al bekend

10-07-2015 22:49
14

Het blijft transfernieuws regenen bij PSV. Gaston Pereiro, de beoogde topaankoop van PSV, heeft laten doorschemeren dat hij naar Eindhoven verkast. Hij kondigde op een clubkanaal van Nacional, zijn huidige broodheer, de overstap aan.

"Nacional is mijn thuis, ik speel hier al vanaf mijn dertiende. Het was mijn droom om hier ooit in het eerste elftal te spelen en kampioen te worden. Maar op deze transfer naar PSV ben ik heel trots. Het is een stap voorwaarts, zodat ik als voetballer verder kan groeien. Ik ben blij, ook voor de club", citeerde VI de twintigjarige aanwinst van PSV.

Witte rook laat nog even op zich wachten, maar Pereiro heeft dus al een voorschot genomen op een transfer. Een akkoord ligt er nog niet tussen de Uruguayaan en PSV, maar het is duidelijk dat een deal een kwestie van tijd is. Mogelijk sluit de aanvaller nog aankomend weekeinde aan bij het trainingskamp van PSV in Frankrijk. Naar verluidt is er zeven miljoen euro gemoeid met de transfer.

Update 22:49: Ook via het officiële Twitteraccount van Nacional heeft Pereiro zijn aankomende vertrek bij de club wereldkundig gemaakt. De transfer lijkt dus een kwestie van tijd.