Bosz (trainer Vitesse) krijgt er weer een huurling bij

Vitesse niet te stoppen op de transfermarkt en is weer een huurling rijker
Vitesse en Serviër in ieder geval een jaar aan elkaar verbonden

Vitesse niet te stoppen op de transfermarkt en is weer een huurling rijker

13-07-2015 10:20
15

Vitesse is weer een huurling rijker. De Arnhemmers hebben Danilo Pantic op huurbasis overgenomen van Partizan Belgrado uit Servië. De jonge middenvelder is de zevende versterking voor het Vitesse van trainer Peter Bosz.

Maikel van der Werff, Milot Rashica, Lewis Baker, Nathan, Isaiah Brown en Sheran Yeini werden al toegevoegd aan de selectie van de club, die nu uit heel wat huurlingen bestaat. De achttienjarige nieuwste aanwinst Pantic traint al met Vitesse mee tijdens het trainingskamp in Oostenrijk. Als de formaliteiten helemaal rond zijn, sluit de Servische speler definitief aan.

Vitesse is in ieder geval blij met zijn komst. "Met de komst van Baker en Yeini hebben we al twee goede middenvelders aan de selectie weten toe te voegen. Daar komt nu het jonge Servische talent Pantic bij. Dat alle aanwinsten deze week kunnen meetrainen is belangrijk voor het groepsproces en om hen zo snel mogelijk onze manier van voetballen eigen te laten maken", zegt technisch directeur Mo Allach op de clubsite van Vitesse.