'Spitsen die één-op-één lopen die gaan niet in de Nederlandse eerste divisie spelen'
'Hij is niet in beeld'

'Spitsen die één-op-één lopen die gaan niet in de Nederlandse eerste divisie spelen'

18-07-2015 13:38

NAC wil zo snel mogelijk terugkeren naar de Eredivisie. Een goede spits kan daar een aardige bijdrage aan leveren. Onder meer oud-Ajacied Darko Bodul wordt genoemd als nieuwe aanvalsleider, al erkent trainer Robert Maaskant dat het vinden van de juiste spits een hele kluif is.

"Het is niet de makkelijkste taak", zegt de oefenmeester, die afgelopen seizoen met NAC via de nacompetitie degradeerde, tegen Omroep Brabant. "Heel de wereld zoekt namelijk een spits en spitsen die één-op-één lopen die gaan niet in de Nederlandse eerste divisie spelen. Maar ik denk dat wij wel een paar aardige spelers op het oog hebben."

Ook Ralf Seuntjens, spits van Telstar, wordt genoemd. Al spreekt Maaskant die geruchten tegen. "Hij is niet in beeld. Dat heeft er ook mee te maken dat Ralf Seuntjens een transfersom moet opbrengen. Ralf is een prima speler, zeker voor de eerste divisie, maar er is momenteel geen interesse."

Een andere naam die de gelederen komen versterken is verdediger Vlatko Lazic. Momenteel heeft hij een tweejarige aanbieding in beraad. "Daar kan hij ja of nee tegen zeggen. Er zit wat ons betreft weinig onderhandelingsruimte in."