Bizar verhaal over Chery: Al Ahli geeft kijkje in keuken en toont WhatsApp-gesprek

Bizar verhaal over Chery: Al Ahli geeft kijkje in keuken en toont WhatsApp-gesprek

Gepubliceerd: zondag 19 juli 2015 om 14:50zo 19-07-2015 om 14:50

Tjaronn Chery stapt over van FC Groningen naar Queens Park Rangers, maar de aanvallende middenvelder kon ook naar Al Ahli. Marwan Dafterdar, de algemeen directeur van de club uit Saoedi-Arabië, publiceerde op Twitter een gesprek tussen hem en Chery.

Dafterdar gaf aan dat hij Chery maar wat graag wilde verwelkomen bij Al Ahli. 'We zullen alles goed voor je regelen. Niet alleen omdat het voor ons een grote deal is, maar ook omdat wij van je houden als een voetballer. Nadat we je hebben ontmoet, zijn we ook van je gaan houden als persoon', verstuurde de directeur op WhatsApp naar Chery.

Het antwoord van Chery kwam later, waarschijnlijk nadat hij zijn transfer naar QPR had afgerond. 'Ik wil gaan testen hoe goed ik daadwerkelijk ben. Maar ik hoop dat we contact blijven houden en soms telefonisch contact hebben. Hopelijk vergeet je me niet voor de toekomst', antwoordde Chery.

Dafterdar verschafte op Twitter duidelijkheid over het verloop van de contacten met Chery. Hij vertelt dat er zowel contact is geweest met Chery als zijn zaakwaarnemer. De speler van Groningen koos - op het laatste moment - voor een overstap naar Engeland. Er lag, na twee besprekingen, midweeks een akkoord tussen Al Ahli en Chery. De speler eiste volgens Dafterdar een betere deal en zou die ook hebben gekregen als hij voor Al Ahli koos. Of er ook een akkoord met Groningen lag, is onduidelijk. Het blijft een vreemd verhaal.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws