Feyenoord laat trefzekere spits links liggen: Ik werd keihard uitgelachen
"Nu hoor ik ook andere geluiden"

Feyenoord laat trefzekere spits links liggen: "Ik werd keihard uitgelachen"

20-07-2015 16:04
9

Henk Fraser begrijpt niet waarom Feyenoord Michiel Kramer links heeft laten liggen. De spits had perfect in het spel van de Rotterdammers gepast, meent de trainer van ADO Den Haag.

Kramer was afgelopen seizoen goed voor zeventien doelpunten in de Eredivisie en speelde zich in de kijker van Feyenoord. Technisch directeur Martin van Geel zag het echter niet in hem zitten en nu staat de 26-jarige aanvaller voor een lucratieve transfer naar SC Baniyas, dat anderhalf miljoen euro neertelt.

"Het was de gok waard geweest, daar ben ik van overtuigd", stelt Fraser in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Toen ik aan het begin van het vorige seizoen zei dat Kramer een spits voor Feyenoord was, werd ik keihard uitgelachen, ook door Feyenoord-supporters. Nu hoor ik ook andere geluiden."

De ADO-trainer had het niet erg gevonden als zijn doelpuntenmaker naar Feyenoord was verhuisd. "Ik weet welke groei Michiel nog kan maken. Dat had in De Kuip gekund, met de spelers om hem heen, maar zeker ook met Giovanni van Bronckhorst, Jean-Paul van Gastel en Jan Wouters. Allemaal mensen die hem beter kunnen maken."