'Tottenham Hotspur kan duur aanvalsduo niet meer luchten of zien'

'Tottenham Hotspur kan duur aanvalsduo niet meer luchten of zien'

Gepubliceerd: vrijdag 24 juli 2015 om 21:36vr 24-07-2015 om 21:36

Aaron Lennon en Emmanuel Adebayor hoeven niet meer op speeltijd te rekenen bij Tottenham Hotspur. In de aanloop naar het nieuwe Premier League-seizoen trainen de twee aanvallers mee bij de reserve-ploeg van de Londenaren. 

Spurs-trainer Mauricio Pochettino heeft vleugelaanvaller Lennon en spits Adebayor laten weten dat er op White Hart Lane geen toekomst voor hen is. Beide spelers zouden voor een appel en een ei mogen vertrekken, weet The Daily Mirror. 

Er is echter één probleem voor Pochettino en co. Lennon en Adebayor ontvangen een lucratief salaris bij de nummer vijf van de Premier League en willen niet inleveren. Om die reden ketste eerder een transfer van Adebayor naar West Ham United af. 

Lennon, sinds 2005 speler van Tottenham, zou in de belangstelling staan van Everton. Die club huurde hem afgelopen halfjaar al. Nu Christian Benteke voor een recordbedrag aan Liverpool is verkocht door Aston Villa, hoopt Tottenham dat Villa-manager Tim Sherwood bij Spurs aanklopt voor Adebayor als opvolger van de Belg. Tottenham zou zelfs bereid zijn om komend seizoen het salaris van de Afrikaan te subsidiëren. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws