Rotterdammers slaan toe op transfermarkt: 'En nu nog een keeper contracteren'

Rotterdammers slaan toe op transfermarkt: 'En nu nog een keeper contracteren'

Gepubliceerd: dinsdag 28 juli 2015 om 17:43di 28-07-2015 om 17:43

Mike Havekotte gaat aan de slag bij Excelsior. De negentienjarige doelman heeft dinsdag een éénjarig contract getekend bij de Rotterdamse formatie. 

De transfervrije goalie mocht de afgelopen tijd meetrainen met de selectie van trainer Fons Groenendijk. Hij maakte een dusdanig goede indruk, dat hij nu definitief is vastgelegd door de eredivisionist. 

"Mike is een jonge talentvolle doelman die komend seizoen de kans krijgt om zich nog verder te ontwikkelen", legt Excelsior-directeur Ferry de Haan uit op de website van de club. "Na Mike hopen wij nog een keeper achter Filip Kurto te kunnen contracteren om het seizoen met drie fitte keepers te kunnen starten."

Afgelopen seizoen stond Havekotte onder contract bij FC Utrecht. Daar werd zijn contract niet verlengd deze zomer. De sluitpost kwam in het verleden een aantal keer uit voor Oranje onder 19. Gino Coutinho, vorig jaar eerste keus onder de lat van de Kralingers, speelt tegenwoordig voor AZ. 

Plaats een reactie

riGGY-AFCA +21697
dinsdag 28 juli 2015 om 19:17
Hoezo nog een keeper?
Jullie hebben toch niet voor niets alleskunner Dirkie Kuyt alias de duizendpoot aan boord gehaald? =)

Nee maar even zonder dollen... Die gast ken echt alles...
Heb wel eens filmpjes langs zien komen van trainingen dat ie rustig de balletjes uit de kruisingen haalt.
Vind ik leuk
dinsdag 28 juli 2015 om 21:19
ik dacht dat het over Excelsior ging ,maar ik heb in de gaten dat ik aan een nieuwe bril moet denk ik !!!!!! Goed zo vp dat bewijst toch weer dat als het over Rotterdam gaat alles gelijk aan Feyenoord wordt gekoppeld , goeie redactie !
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws