AZ moet serieus gaan vrezen voor transfer en hoeft Feyenoord-doelwit niet
"Werder zou een perfecte stap zijn voor hem"

AZ moet serieus gaan vrezen voor transfer en hoeft Feyenoord-doelwit niet

04-08-2015 10:26
5

Werder Bremen is vastberaden om zich deze zomer te versterken met AZ-spits Aron Jóhannsson. Zoals verwacht zijn de Duitsers met een tweede bod teruggekomen naar Alkmaar.

Dat bevestigt technisch directeur Earnest Stewart dinsdagochtend aan FOX Sports. AZ wees maandag nog het eerste bod van Werder Bremen op de Amerikaanse international af. De eredivisionist zou vijf miljoen euro willen ontvangen voor de spits.

Jóhannsson zelf lijkt zijn zinnen te hebben gezet op een transfer naar Bremen. "Werder zou een perfecte stap zijn voor hem", zegt Magnus Magnusson, zaakwaarnemer van de aanvaller. "De afgelopen tweeënhalf jaar heeft hij veel vooruitgang geboekt. Het is altijd een droom van Aron geweest om in de Bundesliga te spelen. Werder is natuurlijk een club met een geweldige traditie."

Elia
Volgens Stewart is er geen sprake van een ruil tussen Jóhannsson en Eljero Elia. AZ zegt geen versterking op de flanken nodig te hebben. Elia staat bij Werder Bremen op de nominatie om te vertrekken en is in gesprek met Feyenoord.