'Uitgeteld Roda zet streep door naam van dure droomaanwinst en heeft doelwit'
Dure aanvaller niet naar Roda

'Uitgeteld Roda zet streep door naam van dure droomaanwinst en heeft doelwit'

10-08-2015 19:29
6

Roda JC Kerkrade vervolgt de zoektocht naar een spits. Toma Juric, de droomkandidaat van de Limburgers, komt namelijk niet naar Kerkrade. De international van Australië ziet mogelijk wel een landgenoot naar de ploeg van Darije Kalezic trekken.

Adam Taggart staat nu namelijk met stip bovenaan de wensenlijst van Roda, dat aanvankelijk dacht Juric binnen te hebben. Er lag een principe-akkoord, maar de vader van Juric kwam met extra eisen. Een paar dagen geleden was Juric senior nog erg enthousiast, meldt Voetbal International.

Nol Hendriks, geldschieter van Roda, wilde de komst van de aanvaller wel mogelijk maken. De Limburgers staan namelijk onder curatele en moesten Juric een contract geven met een jaarsalaris van circa vier ton. Dat kon alleen met behulp van Hendriks, maar het feest gaat dus niet door.

Roda zette maandagmiddag een streep door de komst van de 24-jarige aanvaller en hopen nu op de 22-jarige Taggart. Hij speelt op dit moment bij Fulham, dat hem vorig seizoen overnam van Newcastle Jets. Taggart speelde vorig seizoen geen enkel duel namens de Londenaren.