PEC Zwolle biedt 'iets meer' geld aan en lijkt akkoord met gewenste doelman
"Er is nog geen deal"

PEC Zwolle biedt 'iets meer' geld aan en lijkt akkoord met gewenste doelman

11-08-2015 15:28

PEC Zwolle is een stap dichter bij de komst van Colin Coosemans. De doelman zou dinsdag hebben ingestemd met een voorstel van de eredivisionist, die er nu nog moet zien uit te komen met KV Mechelen.

De Belgen sloegen vorige week een 'belachelijk' aanbieding uit Zwolle af, maar kunnen een nieuwe poging verwachten. Dat meldt FOX Sports op basis van bronnen. PEC heeft het bod op Coosemans inmiddels verhoogd en dus lijkt de mogelijke transfer van de 23-jarige sluitpost in de beslissende fase te zitten.

Gerard Nijkamp, technisch directeur van PEC, wil alleen kwijt dat er 'iets meer' geld is aangeboden. Voordeel is dat Coosemans dolgraag de overstap maakt. Hij is bereid om een groot deel van zijn 'Mechelen-salaris' in te leveren voor een plek onder de lat van PEC. Het is niet bekend of de club wil huren of kopen.

Nijkamp wil overigens niet bevestigen dat de club en speler een persoonlijk akkoord hebben bereikt. "Er is nog geen deal", reageert hij. Coosemans heeft geen basisplaats meer in Mechelen, iets wat hem wel in het vooruitzicht is gesteld door trainer Ron Jans.