Update: FC Groningen heeft 'op enkele details na' akkoord met Feyenoord

Update: FC Groningen heeft 'op enkele details na' akkoord met Feyenoord

Gepubliceerd: donderdag 13 augustus 2015 om 11:23do 13-08-2015 om 11:23

Feyenoord en FC Groningen lijken akkoord te zijn over de transfer Eric Botteghin. Het Dagblad van het Noorden meldt dat. Er zou een deal zijn bereikt over een transfersom. Botteghin traint donderdag al niet meer mee in Groningen. 

Hans Nijland, algemeen directeur van de Groningers, heeft aan de ochtendkrant laten weten dat hij verwacht dat er donderdag definitief uitsluitsel komt. Botteghin moet zelf nog wel een persoonlijk akkoord bereiken met de Rotterdammers, maar dat lijkt geen probleem te worden. De Braziliaanse verdediger wil dolgraag de overstap maken naar Feyenoord, zo liet hij al diverse malen blijken.

Donderdagochtend meldde het Algemeen Dagblad nog dat de onderhandelingen tussen Groningen en Feyenoord 'muurvast' zaten. Blijkbaar hebben er in een kort tijdsbestek ontwikkelingen plaatsgevonden. De Rotterdammers hebben in de selectie alvast ruimte gemaakt voor een nieuwe verdediger. Het contract van Luke Wilkshire is per direct ontbonden

Update:  11.23: Nijland bevestigt dat er 'op enkele details na' een akkoord ligt tussen Groningen en Feyenoord over de transfer van Botteghin. De Zuid-Amerikaan heeft toestemming gekregen om donderdag af te reizen naar Rotterdam en daar te onderhandelen over een contract.  Met de deal zou een bedrag van ongeveer 2,5 miljoen euro gemoeid zijn. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws