Vitesse wijst verhuur in Nederland af en stemt in met verscheuren van duur contract

Vitesse wijst verhuur in Nederland af en stemt in met verscheuren van duur contract

Gepubliceerd: vrijdag 14 augustus 2015 om 11:56vr 14-08-2015 om 11:56

Vitesse en Uros Djurdevic hebben vrijdagochtend per direct afscheid van elkaar genomen. De Servische spits, vorig jaar met grote verwachtingen weggeplukt bij Rad, kiest voor een toekomst elders.

Ondanks een lucratief contract van liefst 300.000 euro netto per jaar heeft Djurdevic besloten om zijn verbintenis te laten verscheuren. De 21-jarige aanvaller wil niet langer onder Peter Bosz werken en vertrekt waarschijnlijk naar België of Italië. Dat meldt Voetbal International.

Djurdevic kwam vorig jaar tot achttien wedstrijden, waarvan slechts één als basisspeler. Scoren deed hij ook maar één keer, de spits maakte de winnende tegen Ajax (1-0). Hij had na het vertrek van Bertrand Traoré gerekend op een basisplek, maar tegen Willem II kreeg Milot Rashica de voorkeur. Bovendien huurde Vitesse Dominic Solanke van Chelsea, waardoor de kansen voor Djurdevic aanzienlijk zijn geslonken.

Roda JC was nog in de markt om Djurdevic te huren, voor slechts 60.000 euro van zijn totale salaris. Dat zag Vitesse echter niet zitten. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws