'Sinds Kramer in één adem met Feyenoord wordt genoemd, is hij de weg kwijt'

'Sinds Kramer in één adem met Feyenoord wordt genoemd, is hij de weg kwijt'

17-08-2015 13:40
1

Colin Kazim-Richards krijgt een berg aan kritiek na zijn gedrag zondag tegen SC Cambuur. De aanvaller reageerde verongelijkt op zijn wissel in de wedstrijd waarin zijn concurrent Michiel Kramer zich liet gelden.

Feyenoord won dankzij treffers van Kramer en Dirk Kuyt met 0-2. Valentijn Driessen, chef voetbal van De Telegraaf, denkt dat Kazim zich elke week ongeloofwaardiger maakt. 'Onderhand is Colin Kazim-Richards de nar van de Eredivisie', stelt Driessen in zijn krant. 'Het blijkt dat hij maar moeilijk met de druk kan omgaan van een serieuze concurrent in de persoon van Michiel Kramer.'

'Hij deed altijd al rare dingen – vorig seizoen nam hij de spelers van AZ de maat omdat zij hun jonge debuterende collega Derrick Luckassen zouden hebben laten zakken – maar sinds Kramer in één adem met Feyenoord wordt genoemd, is Kazim de weg kwijt', stelt Driessen vast.

'Die grote, stoere, sterke en zelfverzekerde Kazim-Richards is in werkelijkheid een zacht eitje. Met een groot probleem: hij is niet goed genoeg voor Feyenoord', is Driessen hard in zijn oordeel.