Tottenham vist achter het net bij droomversterking na bod van 21 miljoen

Tottenham vist achter het net bij droomversterking na bod van 21 miljoen

18-08-2015 18:42
1

West Bromwich Albion werkt niet mee aan een vertrek van Saido Berahino. Tottenham Hotspur bood deze week 21 miljoen euro, maar kreeg nul op het rekest.

Dat laat West Brom dinsdag weten in een officieel statement op de clubsite. Tottenham zit al langer achter Berahino aan en besloot de interesse om te zetten in een bod van iets meer dan 21 miljoen euro. De 'Ajax-enclave', met Jan Vertonghen, Toby Alderweireld en Christian Eriksen, krijgt echter geen gezelschap van de talentvolle aanvaller (22).

"We hebben geen interesse in de verkoop van Saido. Dat heb ik ook tegen mijn collega Daniel Levy van Tottenham gezegd", stelt Jeremy Peace, voorzitter van de club uit de Midlands. "Ik weet dat we in een tijd leven, waarin geen enkele club 'never nooit' kan zeggen tegen een goed bod, maar het verkopen van Berahino is gewoon geen optie."

Engelse media melden dat West Brom pas bij een bod van 32 miljoen euro bereid is om te luisteren. Dat is Tottenham waarschijnlijk te gortig. De jeugdinternational van Engeland was afgelopen seizoen goed voor twintig doelpunten en begon in de nieuwe jaargang twee keer in de basis.