Vitesse-miskoop stelt zich voor in Italië: Ik ben een type Fernando Torres

Vitesse-miskoop stelt zich voor in Italië: "Ik ben een type Fernando Torres"

25-08-2015 21:31
2

Uros Djurdjevic flopte bij Vitesse, maar de jonge Serviër krijgt een tweede kans in de Serie A. Eerder deze maand tekende hij een contract bij Palermo. 

Medio augustus maakte Vitesse bekend dat de verbintenis van Djurdjevic in Arnhem per direct was ontbonden. In 2013 werd de spits binnengehaald door de eredivisionist, maar het verblijf van de jeugdinternational in de GelreDome liep uit op een mislukking. Trainer Peter Bosz leek het niet in de rechtspoot te zien zitten. Vorig seizoen kwam Djurdjevic veelal als invaller in actie bij Vitesse. 

Op de website van Palermo stelt de 21-jarige aanvaller zich voor. "Voor mij is het een heel grote stap om aan de slag te gaan in de Serie A. Bij Vitesse heb ik niet veel gespeeld, omdat de trainersstaf andere keuzes heeft gemaakt. Dat recht hebben zij en dat respecteer ik."

"Ik denk dat ik een klasseke nummer negen ben. Het is lastig om mezelf met iemand te vergelijken, maar als ik dan toch moet kiezen: ik ben een type Fernando Torres", besluit Djurdjevic.