Eredivisie-getinte stuntploeg hoopt op Ibrahimovic: Dan wordt iedereen gek

Eredivisie-getinte stuntploeg hoopt op Ibrahimovic: "Dan wordt iedereen gek"

26-08-2015 16:08
2

Malmö FF heeft zich door de 2-0 overwinning op Celtic verzekerd van deelname aan de Champions League. En dat voor het tweede jaar op rij. Vorig seizoen werden de Zweden ingedeeld bij Atlético Madrid, Juventus en Olympiakos Piraeus.

Vrijdag vindt om 17:45 de Champions League-loting plaats in Monaco. "Ik hoop dat we opnieuw de absolute topclubs als Barcelona en Real Madrid niet tegenkomen", zegt aanvaller Markus Rosenberg, oud-speler van Ajax, tegen Aftonbladet. "Ik hoop op zoveel mogelijk makkelijke tegenstanders."

Tenzij Paris Saint-Germain, de club van Malmö-icoon Zlatan Ibrahimovic, uit de koker rolt. Dat is een uitzondering op de regel. "Dat zou fantastisch zijn", zegt Rosenberg. "Ibrahimovic? Dan is iedereen helemaal door het dolle heen", voegt middenvelder Vladimor Rodic daaraan toe. "Echt, dan wordt iedereen gek."

Behalve Rosenberg staan er nog meer spelers met een Eredivisie-verleden onder contract bij Malmö: Tobias Sana (Ajax), Maguns Wolff Eikrem (sc Heerenveen) en Rasmus Bengtsson (FC Twente). Laatstgenoemde leeft momenteel op een roze wolk. "Dit was altijd al een droom van me. Dit is exact wat ik wilde toen ik hier mijn krabbeltje zette."