Willem II heeft eindelijk succes en haalt tóch nieuwe spits naar Tilburg

Willem II heeft eindelijk succes en haalt tóch nieuwe spits naar Tilburg

Gepubliceerd: maandag 31 augustus 2015 om 23:48ma 31-08-2015 om 23:48

Willem II heeft op de valreep voorkomen dat de club aan het einde van de zomerse transferperiode met lege handen staat. Adam Nemec komt naar Tilburg.

Een kwartier voor het verstrijken van de transferdeadline meldt Willem II dat de nieuwe spits binnen is. De laatste dagen viel de ene na de andere aanvaller af, maar Nemec bleek wél bereid om de overstap naar het Koning Willem II Stadion te maken.

Nemec is een 29-jarige aanvaller uit Slowakije, die overkomt van New York City FC. Daar was hij ploeggenoot van onder meer Frank Lampard en David Villa. De aanvaller tekent een contract voor één jaar, na een goed gesprek met Willem II-trainer Jurgen Streppel (foto) in Wenen.

Willem II moet nog even wachten op het moment dat Nemec zich daadwerkelijk in Tilburg meldt. De 1,90 meter lange international is op dit moment met de nationale ploeg van Slowakije in voorbereiding op de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Spanje en Oekraïne. Nemec kwam eerder uit voor onder meer MSK Zilina, Racing Genk en Kaiserslautern.

Plaats een reactie

Voetbalfan +1894
dinsdag 1 september 2015 om 00:16
Slecht nieuws voor Zivkovic!
Denk dat er nu nog meer druk op hem komt te liggen, ik ken Nemec verder niet echt maar wanneer je international bent van Slowakije dan ben je geen nietsnut.
Ben benieuwd hoe dit gaat aflopen, Zivkovic nu al naar de bank verwijzen zal inhouden dat de goede verhoudingen tussen Ajax en Willem II langzaam aan weer zullen wegtrekken.
Zivkovic en Ligeon beide niet in de basis zal slecht aankomen in Amsterdam, ik ga er wel vanuit dat Andersen een vaste basisplaats zal krijgen en De Sa heb ik al afgeschreven, hij komt gewoon tekort voor Ajax 1.
Bij Ligeon heb ik zo mijn twijfels nog, al is Tete nu al verder dan hem en lijkt er voor Ruben ook geen toekomst te zijn bij Ajax.
Vind ik leuk
dinsdag 1 september 2015 om 00:21
Al die Ajax huurlingen kwamen niet veel verder dan Jong Ajax. En je weet waar die staan in de Jupiler league. Met deze spelers is Willem 2 gewoon degradatie kandidaat.
Vind ik leuk
RJV1983 +2
dinsdag 1 september 2015 om 20:08
Kan juist heel goed uitpakken dit. Kan goed zijn dat hij naast Zivkovic komt te spelen. We zochten een bal vaste spits om andere te laten scoren. Dit is dus zo'n bal vaste spits en daar om heen kan Zivkovic spelen en zo beter scoren. Al moet ie het wel gaan laten zien. Nou waren de tegenstanders wel dermate sterk dat je hem daar voor mag afrekenen. Benieuwd de komende wedstrijden.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws