Willem II heeft eindelijk succes en haalt tóch nieuwe spits naar Tilburg

31 augustus om 23:48

Willem II heeft op de valreep voorkomen dat de club aan het einde van de zomerse transferperiode met lege handen staat. Adam Nemec komt naar Tilburg.

Een kwartier voor het verstrijken van de transferdeadline meldt Willem II dat de nieuwe spits binnen is. De laatste dagen viel de ene na de andere aanvaller af, maar Nemec bleek wél bereid om de overstap naar het Koning Willem II Stadion te maken.

Nemec is een 29-jarige aanvaller uit Slowakije, die overkomt van New York City FC. Daar was hij ploeggenoot van onder meer Frank Lampard en David Villa. De aanvaller tekent een contract voor één jaar, na een goed gesprek met Willem II-trainer Jurgen Streppel (foto) in Wenen.

Willem II moet nog even wachten op het moment dat Nemec zich daadwerkelijk in Tilburg meldt. De 1,90 meter lange international is op dit moment met de nationale ploeg van Slowakije in voorbereiding op de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Spanje en Oekraïne. Nemec kwam eerder uit voor onder meer MSK Zilina, Racing Genk en Kaiserslautern.