Juventus maakt weg voor Klaassen niet vrij: Zoeken altijd naar beste speler

Juventus maakt weg voor Klaassen niet vrij: "Zoeken altijd naar beste speler"

05-09-2015 21:09
2

Juventus is niet van plan om nog een poging te wagen voor Marek Hamsik, spelmaker van SSC Napoli. Dat laat de club uit Turijn weten via directeur Beppe Marotta. Hij reageerde op een gerucht dat de wereld in werd geholpen.

De Oude Dame zou nog een poging willen wagen voor Hamsik, maar stelt zelf dat daar geen sprake van is. Zodoende maakt Juventus de weg voor Davy Klaassen, die in de belangstelling van Napoli stond, niet vrij. "We zullen de onderhandelingen met Napoli over Hamsik niet hervatten in januari", aldus Marotta in een reactie in de Italiaanse media.

"We hebben al een belangrijke speler in de vorm van Hernanes aangetrokken", wijst de directeur naar de Braziliaan die werd overgenomen van Internazionale. Juventus greep niet alleen naast Hamsik, die wel weet van een eerdere aanbieding van de Champions League-finalist. Ook Miralem Pjanic, Julian Draxler en Mario Götze vertrokken niet naar Turijn. "We zoeken altijd naar de beste speler op de markt. We konden hen niet krijgen, maar we hebben nog steeds een selectie staan die vorig seizoen alles won, op de Champions League na."