'Leegloop dreigt bij 'Nederlands' Lazio: drietal weigert contract te verlengen'

'Leegloop dreigt bij 'Nederlands' Lazio: drietal weigert contract te verlengen'

07-09-2015 16:52

SS Lazio zit met de handen in het haar. Een drietal spelers weigert vooralsnog een nieuw contract te tekenen, zo melden Italiaanse media maandag.

Het gaat om Senad Lulic, Federico Marchetti en Lucas Biglia. Argentijns international Biglia wordt in verband gebracht met Manchester United, dat hem in januari zou willen overnemen. Uit Biglia's geboorteland komen berichten dat hij niet zijn handtekening onder een nieuw contract wil zetten. Zijn huidige verbintenis loopt tot medio 2018.

De Italiaanse krant Corriere della Sera schrijft op maandag dat de 29-jarige middenvelder niet de enige speler is die zich niet wil committeren aan Lazio. De toekomst van Lulic en Marchetti in de hoofdstad is ook onzeker.

Bosnisch international Lulic zou al meerdere contractverlengingen hebben afgeslagen en de krant schrijft dat ook hij in januari zou kunnen vertrekken. AC Milan ligt op de loer voor de linkspoot, die nog een contract heeft tot juni 2016. Keeper Marchetti heeft ondertussen een probleem met de lengte van zijn contract. De 32-jarige Italiaan eist een deal voor drie seizoenen, maar Lazio wil niet verder gaan dan twee jaar.