Football Manager zorgt voor bizar WhatsApp-gesprek tussen Townsend en vriendin

Football Manager zorgt voor bizar WhatsApp-gesprek tussen Townsend en vriendin

19-09-2015 15:30
3

Vrouwen en voetbal. Het blijft een aparte combinatie. Andros Townsend ondervond dat onlangs, toen zijn vriendin Hazel O'Sullivan dacht dat de speler van Tottenham Hotspur een boete had gekregen. De boosdoener? Het spel Football Manager.

Een voetballiefhebber had op Twitter een bericht naar O'Sullivan gestuurd met daarin een screenshot van 'Townsend accepteert zijn boete'. Die zou hij volgens het spel hebben gekregen naar aanleiding van 'onprofessioneel gedrag'. Townsend had namelijk zogenaamd een training gemist. O'Sullivan dacht dat het om een echt bericht ging en vroeg haar vriend om tekst en uitleg.

Wedden

Meer odds

Townsend deelde het hilarische WhatsApp-gesprek. 'Wanneer heb je een boete gekregen omdat je niet kwam opdagen op de training?', vroeg O'Sullivan zich af. 'Huh? Heb ik een boete gekregen? Laat me zien.' O'Sullivan stuurde de foto door en plaatste vraagtekens. 'Misschien is het een grap?' Toen Townsend het bericht eenmaal zag, kwam hij niet meer bij van het lachen. Het verschil tussen Football Manager en de echte voetballerij is blijkbaar kleiner dan ooit. 'Hahahahaha, meen je dit serieus?', lachte Townsend tot slot.