Wéér gedoe rond enfant terrible van NAC: We hebben een klein conflictje

Wéér gedoe rond enfant terrible van NAC: "We hebben een klein conflictje"

22-09-2015 21:29
4

NAC Breda verloor dinsdagavond in eigen huis met 0-1 van sc Heerenveen. Na afloop was Robert Maaskant mild over de bekernederlaag. De trainer van de Jupiler League-formatie was eigenlijk best tevreden met het optreden van zijn elftal. 

"Je mag natuurlijk nooit tevreden zijn met een nederlaag", tekende BN/De Stem op uit zijn mond. "Maar ik wil mijn ploeg een compliment geven voor de wijze waarop zij gespeeld hebben. Klein en als collectief. Er had meer ingezeten."

NAC was lange tijd beter dan de gasten uit Friesland. In de slotfase maakte Henk Veerman uiteindelijk het verschil met een knappe goal. "We kregen redelijke mogelijkheden. In de tweede helft was het meer gelijkwaardig. Dan valt helaas die goal toch. We hebben veerkracht getoond, maar helaas", aldus Maaskant. 

Ronnie Stam ontbrak dinsdag in de selectie van NAC. De routinier, dit seizoen al een paar keer betrokken bij incidentjes, staat er even niet goed op bij Maaskant. "Laten we het erop houden dat we een klein conflictje hebben", erkende de trainer.