LIVE-discussie: nog geen punten in Europa voor Groningen (gesloten)

LIVE-discussie: nog geen punten in Europa voor Groningen (gesloten)

01-10-2015 23:02
5

FC Groningen vervolgt donderdag zijn Europa League-avontuur met een uitwedstrijd tegen Sporting Braga. VoetbalPrimeur houdt je live op de hoogte.

23.04: Na zeven minuten blessuretijd zit het erop in Braga. Beide ploegen scoren niet meer in de tweede helft, waardoor het in 1-0 eindigt.

21.51: Ze hebben weinig te vertellen, de mannen van Erwin van de Looi. De trainer heeft een verdediger gebracht voor Rusnák om meer grip te krijgen. 1-0 ruststand.

21.13: Groningen slikt een vroege tegengoal in Portugal. Hassan maakt de 1-0 voor Braga.


Ahmed Hassan 1:0 Great Goal | Braga - Groningen... door Pewdiepie2011

20.10: Mimoun Mahi heeft 'm te pakken: zijn basisplaats. De aanvaller van FC Groningen moest van coach Erwin van de Looi vaak opdraven als invaller en werd een ware supersub. Bij Sporting Braga, in de Europa League, mag hij starten

Tien invalbeurten had Mahi nodig om Van de Looi te overtuigen. Danny Hoesen is naar de reservebank gedirigeerd, terwijl tegen braga ook Hans Hateboer, Abel Tamata en Michael de Leeuw starten. Zij mochten tegen Ajax, afgelopen weekeinde, niet in de basis starten. Groningen verloor in de Arena met 2-0 door goals van Nemanja Gudelj en Viktor Fischer.

Braga is goed in vorm en staat na zes wedstrijden op de vierde plek in Portugal, achter FC Porto, Sporting Portugal en Benfica. Twee weken terug won Braga nog met 0-1 van Slovan Liberec, naast Olympique Marseille de andere ploeg uit de Europa League-poule van Groningen en Braga. Rafa Silva was toen de doelpuntenmaker. Groningen verloor van Marseille: 0-3.

De opstellingen:

Sporting Braga: Matheus; Marcelo Goiano, Boly, Arghus, Djavan; Alan, Luíz Carlos, Vukcevic, Rafa Silva; Hassan en Rui Fonte.

FC Groningen: Padt; Hateboer, Kappelhof, Reijnen, Tamata; Maduro, Tibbling; Linssen, De Leeuw, Rusnák; Mahi.

Dit bericht wordt realtime ververst met de laatste goals en andere hoogtepunten uit Portugal!