Groep 3: Portugal blameert zich

09-10-2004 23:36

Voor de Portugese leek er geen vuiltje aan de lucht. Na 23 minuten spelen kwam Portugal via Pauleta op een 1-0 voorsprong en vijf minuten voor rust werd de score verdubbeld door een eigen goal van Daniel Hasler. Maar vlak na rust deed Liechtenstein wat terug, Franz Burgmeier zorgde voor de aansluitings treffer. Een kwartier voor het einde zorgde Thomas Beck voor de stunt. Hij zette beide teams op gelijk hoogte. Daardoor heeft Liechtenstein zijn eerste punt voor het WK-kwalificatie toernooi binnen gehaald. In groep 3 werden eerder al twee duels gespeeld. Rusland zette Luxemburg vrij eenvoudig aan de kant met 4-0. Dmitri Sychev scoorde drie maal voor de Russen, het vierde doelpunt kwam van Andrei Arshavin. Slowakije nam het op tegen Letland. Na drie minuten was het al raak voor Letland, doelpuntenmaker was Maris Verpakovskis. Maar naar rust was het de beurt aan Slowakije. Szilárd Németh, Lubomir Reiter en Miroslav Karhan (2x) wisten te scoren voor Slowakije, waardoor de wedstrijd in 4-1 eindigde.