Schalke-spelers zetten rivaal Dortmund voor schut op social media

Schalke-spelers zetten rivaal Dortmund voor schut op social media

05-10-2015 16:31
9

Twee spelers van Schalke 04 weten hoe rivaliteit voelt. Daniel Geissler en Christian Mauersberger vonden het fantastisch dat aartsrivaal Borussia Dortmund met 5-1 op de broek kreeg bij Bayern München. Op Instagram poseerden zij in een Bayern-shirt om de 'overwinning' te vieren.

'Mia san mia. Proost!', luidde het bijschrift bij de Instagram-post. Op de foto waren Geissler en Mauersberger, met een grote glimlach op hun gelaat, een Bayern-sjaal in de handen en in het shirt van Bayern te zien. Op die manier maakten zij hun rivaal Dortmund compleet belachelijk. Dit schoot natuurlijk in het verkeerde keelgat van de fans van Dortmund, die nu al azen op revanche. De bewuste afbeelding is inmiddels van internet verwijderd.

Geissler is een voormalig speler van sc Heerenveen, die de Friezen begin 2014 verliet voor Schalke. Hij had in Heerenveen geen uitzicht op speeltijd in het eerste elftal, ook al scoorde hij vaak in de beloften. De Oostenrijker speelde voorheen bij Sturm Graz. Zowel Geissler als Mauersberger maakte enkel minuten in het tweede van Schalke en debuteerde nog niet in de hoofdmacht.