Vitesse wil international snel binden: Laat ik het zo zeggen: de vibe is goed

Vitesse wil international snel binden: "Laat ik het zo zeggen: de vibe is goed"

09-10-2015 20:37

Vitesse hoopt Guram Kashia snel langer aan de club te binden. De Arnhemmers zijn al een tijdje met de captain in gesprek over het openbreken van zijn aflopende contract. 

"De gesprekken zijn op dit moment gaande", laat technisch directeur Mo Allach weten op het digitale thuis van Vitesse. "We zitten nu natuurlijk even in een interlandbreak, dat betekent ook dat Kashia interlandverplichtingen heeft. Daarna zullen we de gesprekken gewoon weer gaan voortzetten."

De 28-jarige Kashia speelt al sinds 2010 in de Gelredome. Hij is erg populair bij de achterban, weet ook Allach. "Laat ik het zo zeggen: de vibe is goed en de intentie is er ook van beide kanten om te kijken of we onze samenwerking kunnen verlengen."

"Misschien is het ook wel goed om te zeggen dat je niet verlengt met een speler vanwege zijn populariteit. Dat doe je denk ik vanwege iemands kwaliteit. Maar Kashia hééft ook kwaliteit. (...) We gaan lekker die gesprekken voortzetten en zullen zien waar we op uit gaan komen", besluit de td.