'Klopp weet nu al genoeg en zet twee Bundesliga-namen hoog op verlanglijst'

'Klopp weet nu al genoeg en zet twee Bundesliga-namen hoog op verlanglijst'

11-10-2015 23:06
4

Simon Mignolet is de eerste doelman van Liverpool en dat is al een aantal seizoenen zo. Toch dreigt daar door de aanstelling van Jürgen Klopp verandering in te komen. Volgens Britse media heeft de Duitse oefenmeester zijn zinnen gezet op het aantrekken van een nieuwe sluitpost. be

De namen van Lorius Karius van FCV Mainz 05 en Bernd Leno (Bayer Leverkusen) prijken naar verluidt bovenaan het verlanglijstje van Klopp. Beide keepers presteren de laatste jaren uitstekend in de Bundesliga. Leno (foto) werd afgelopen zomer zelfs nog gelinkt aan een transfer naar Real Madrid. Ook maakte de sluitpost afgelopen week zijn debuut in de selectie van het nationale elftal. 

De 27-jarige Mignolet is bezig aan zijn derde seizoen op Anfield.  De komende maanden zal hij zich nadrukkelijk moeten gaan bewijzen onder Klopp. In januari gaat de transfermarkt namelijk weer open. Verwacht wordt dat Liverpool, dat matig is begonnen aan het Premier League-seizoen, het nodige geld zal gaan spenderen. Klopp zou onder meer een extra spits én een nieuwe verdediger aan zijn selectie willen toevoegen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s