Groenendijk witheet: 'Arrogantie, grootste blamage ooit, een schande'

Groenendijk witheet: 'Arrogantie, grootste blamage ooit, een schande'

29-10-2015 08:56
2

Excelsior blameerde zich woendag in het bekertoernooi door met 4-3 te verliezen van naamgenoot Excelsior '31. De hoofdklasser zorgde voor een grote stunt en dat zorgde voor een withete Alfons Groenendijk, de trainer van de Rotterdammers.

Groenendijk stond te koken van woede. "Wij denken dat we het klusje wel even konden klaren na de 0-2 voorsprong. Dan doen spelers een stapje minder. je roept het over jezelf af door met een bepaalde arrogantie hier te spelen. Dat houd je niet voor mogelijk", aldus Groenendijk. "Ik moet zeggen dat het voor mij wel de grootste blamage is die ik heb meegemaakt, als trainer en als speler."

Wedden

Meer odds

"Ik zal ook kritisch naar mezelf kijken. Maar ik heb de ploeg wel degelijk gewaarschuwd. We hebben dit al vaker meegemaakt. Het is onbegrijpelijk dat dit nu weer gebeurt", vervolgde Groenendijk. "We waren met een goede reeks bezig, konden zo door naar de laatste zestien, maar zijn nu eigenlijk weer terug bij af." Excelsior moet snel weer de neuzen dezelfde kant op krijgen, want Vitesse wacht dit weekeinde. "Ik zie dit als een grote schande, voor alles en iedereen die Excelsior een warm hart toedraagt."