Bekerloting: lastige uitwedstrijd voor PSV, Feyenoord thuis tegen Willem II

Bekerloting: lastige uitwedstrijd voor PSV, Feyenoord thuis tegen Willem II

29-10-2015 23:54
30

In Velsen is geloot voor de achtste finales van de KNVB Beker. PSV wacht een lastige uitwedstrijd tegen Heracles Almelo, terwijl Feyenoord Willem II in eigen huis ontvangt.

De wedstrijden worden op 15, 16 en 17 december gespeeld. PSV krijgt met het bezoek aan Almelo de kans om zich te revancheren voor de competitienederlaag eerder dit seizoen. Heracles won dat duel in september met 2-1. Feyenoord, dat Ajax woensdag uitschakelde, speelde in de Eredivisie dit seizoen al thuis tegen Willem II. De Rotterdammers wonnen dat duel met 1-0.

De derde wedstrijd die tussen twee eredivisionisten gaat is Roda JC - sc Heerenveen. FC Utrecht gaat op bezoek bij eerstedivisionist Achilles'29, NEC treft HHC en AZ speelt tegen Kozakken Boys, al is dat laatste duel nog niet helemaal zeker. Kozakken Boys wordt mogelijk nog uit het bekertoernooi genomen. Tegenstander HBS stelt namelijk dat de club deze week een niet-gerechtigde speler heeft opgesteld. Er is een vooronderzoek ingesteld door de aanklager betaald voetbal.

De loting voor de achtste finales van de KNVB Beker:

Heracles Almelo - PSV
Capelle - VVSB
Feyenoord - Willem II
Roda JC - sc Heerenveen
Achilles'29 - FC Utrecht
HHC - NEC
Excelsior'31 - FC Den Bosch
Kozakken Boys - AZ