Zwijnend PSV verbaast verdediger: Vooral toen waren zij het helemaal kwijt

Zwijnend PSV verbaast verdediger: "Vooral toen waren zij het helemaal kwijt"

01-11-2015 12:52
7

Over de confrontatie tussen De Graafschap en PSV van zaterdagavond zal nog wel even worden nagesproken. Het knotsgekke duel op de Vijverberg eindigde in 6-3 voor de Brabanders. Bart Straalman wist niet wat hij meemaakte op het veld. 

"Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt qua scoreverloop. De eerste helft was niet de beste, maar de tweede helft hebben we alles op alles gezet met heel veel strijd", vertelde de jonge verdediger na afloop van de wedstrijd aan Omroep Gelderland. "Jammer dat ze uiteindelijk nog goals maken, maar we kwamen heel goed terug. Vooral na onze 3-3 waren zij het helemaal kwijt. En na de 3-4 hebben we geloof ik acht kansen in tien seconden."

Straalman hield zich goed staande in de wedstrijd. Hij liet zich niet beïnvloeden door de hectische sfeer en de diverse incidenten. "Het zit in mijn karakter dat ik rustig blijf. Ik heb wel genoten van het publiek, dat was echt fantastisch, vooral de tweede helft. Vooral thuis spelen we vol passie en strijd, maar de punten blijven steeds uit. Dat is wel het verhaal van de laatste tijd."